Inloggen Registreren

3 oktober 2016

Klussen of een dagje weg?

Medewerkers MSD steken zes weken lang de ‘handen uit de mouwen’

Ook dit jaar steken honderden medewerkers van MSD weer de handen uit de mouwen bij goede doelen en projecten in de regio’s Haarlem, Oss en Boxmeer. Het is een echte traditie geworden en de verschillende organisaties zijn elk jaar weer enorm blij dat MSD deze mogelijkheid biedt. De komende weken gaan MSD-collega’s vanuit drie vestigingen aan de slag, in totaal zes weken lang.

Wereld Alzheimer Dag

Naast de dagelijkse bedrijfsactiviteiten willen we ook meer betekenen voor onze omgeving. Daar leveren medewerkers van MSD zelf ook heel concreet een bijdrage aan, met het vrijwilligersproject ‘Handen uit de Mouwen’: collega’s steken in werktijd samen een dag de handen uit de mouwen bij verschillende organisaties in en rondom Haarlem, Oss en Boxmeer, waar MSD is gevestigd. De komende weken zijn ze actief bij onder meer (zorg)instellingen, scholen, een dierenasiel en zorgboerderijen. Al deze organisaties zijn nog steeds enorm blij dat we bij hen langs willen komen, zeker na alle goede ervaringen die er de afgelopen jaren zijn opgedaan.

Klussen of een dagje weg
Iedereen kent ze wel: de kinderboerderij die dringend moet worden opgeknapt, een verzorgingstehuis waar de bewoners het leuk vinden er een dag op uit te gaan, een kinderziekenhuis waar behoefte is aan opfleuring aan de muur. Elk jaar gaan honderden medewerkers in werktijd een dag klussen of bijvoorbeeld een dagje erop uit met bewoners van een verzorgingstehuis. Daarbij neemt MSD ook de bijkomende kosten - zoals klusmateriaal, catering, toegangskaarten of het vervoer voor een dagje uit - voor zijn rekening.

Planning
De collega’s van MSD Animal Health in Boxmeer steken van 3 tot en met 14 oktober de handen uit de mouwen.